Aitaelementit

Valmiiden aitaelementtien avulla pystytät edustavan ja kestävän piha-aidan nopeasti. Metsola-puuaidat ovat erinomainen, kotimainen valinta omakotitalojen pihoille, terasseille ja rivitaloihin. Asennusohjeiden avulla pystyttäminen onnistuu ilman aikaisempaa kokemusta. Puuaidat valmistetaan laadukkaasta 20 x 95 mm aitalaudasta ja naulataan huolellisesti molemmin puolin kampanauloilla. Vino päälilauta pyöristettyine reunoineen antaa viimeistellyt ilmeen aidalle.

Toimitamme aitatarvikepaketit omakotitaloihin, taloyhtiöille ja rakennusliikkeille. 

Varasto tuotteet lähetämme 3-5 arkipäivässä. Jälkitoimitus tuotteet noin 2 viikkoa tilauksesta.

Näytetään kaikki 27 tulosta

Aita on toivottu tuote moneen pihaan ja pihapiiriin, jossa se antaa tarvittavaa näkösuojaa tai toimii muutoin visuaalisena rajana tontin ulkoreunoilla tai vaikkapa terassilla. Rivitaloissa ja etenkin kerrostaloissa on tarve jakaa piha asukkaiden omaksi alueikseen. Hyvin valmistettu aita on kaunis katsella ja se viimeistelee myös pihan ilmettä.

Meillä on kokemusta puuaitojen valmistuksesta jo lähes 10 vuotta. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman puuaitoja sekä kyllästettyjä aitoja. Toimitamme aidat tarvikepaketteina kotipihaasi. Tuotteemme sisältävät kiinnitystarvikkeet ja ovat pohjamaalattu valkoiseksi. Mikäli et löydä sopivaa korkeutta tai mittaa verkkokaupastamme, voit pyytää tarjousta sähköpostitse myynti@metsolanpuu.fi