Ale!

Aukusti-puunkantoteline, näytekappale

49,00  24,50 

Uusi, oivallinen idea ergonomiseen kantamiseen! Aukusti on valmistettu viimeistellystä, höylätystä puumateriaalista ja koottu kestävin tasotappi liitoksin. Se on perinteistä, laadukasta puusepän käsityötä ilman ruuveja.

Huom! Kuvasta poiketen tuotteen väri on musta. Kyseessä on esittelykappale. Esittelyssä telineessä on ollut klapia, mistä on jäänyt jälkiä. Tuote on muutoin ehjä.

Varasto loppu

Kuvaus

Tämän puunkantotelineen ideana on ergonominen kantaminen. Saat napakan otteen kantotelineen keskellä olevasta muotoillusta kädensijasta ja nostat telineen kiilamaisen kärjen tukevasti kainaloon. Kantoasento on miellyttävän luonnollinen eikä teline häiritse kulkua. Kantaminen säästää käsiä eikä rasita selkää. Voit kantaa kahta telinettä helposti yhtä aikaa.

Tämä elegantti tuote toimii myös sisustuselementtinä, jossa säilytät polttopuut kätevästi esimerkiksi takkasi molemmilla sivuilla! Myös saunassa puut pysyvät siististi kantotelineessä. Puunkantoteline pysyy vakaasti pystyssä ja kaiken pituiset klapit mahtuvat siihen vaivattomasti.

Aukusti puunkantoteline helpottaa arkeasi tyylikkäästi.

Tilaa omasi helposti!

Lisätiedot

Paino 1 kg
Väri

Musta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.